PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

L’AMPA va començar fa anys la socialització dels llibres de text. Però des de fa uns cursos, el model d’estudi ha canviat, es va començar a P3 a no utilitzar llibres, després va ser tot el Cicle d’Educació Infantil.

A Cicle Inicial, sempre han estat els llibres fungibles, però d’això ja fa tres cursos, la socialització es va decidir començar-la a 3r.

Enguany, l’escola està canviant el model de llibres. Si teniu la llista de llibres de cada curs (la podeu trobar al web de l’escola), veureu que hi ha matèries que es treballaran amb fitxes.

Tots aquests canvis han portat a l’AMPA a replantejar-se el projecte de socialització. De manera que a partir d’aquest curs, els alumnes de 3r que havien de socialitzar, ja no ho faran.

Mantindrem la quota de socialització als cursos que actualment començaran 4t, 5è i 6è, tot i que tindran quaderns de treball a algunes matèries.
Així, cada curs anirem escurçant el projecte, fins a tancar-lo.

Ens sap greu haver de prendre aquesta decisió, però estem segurs/es que sabreu entendre que els canvis no depenen de nosaltres, i que el món de l’ensenyament està evolucionant cap a noves formes d’aprenentatge.

Atentament,
AMPA Purificació Salas

Servei de menjador

Benvolgudes famílies,

Us fem un petit recull d’imatges d’aquests últims dies, els/les més petits/es han fet testos per a posar floretes, contes i ball.

Els i les alumnes de CI han fet jocs, han acabat la lligueta i han rebuts els seus diplomes, al taller de manualitats han fet gelats celebrant que ha arribat la calor, i a els més grans han fet l’entrega de copes de futbol.

Avui celebrem el fi de curs i acomiadem a  els i les alumnes de 6è, desitjant-li que la vida els hi vagi d’allò més be!!!

Des del SERVEI DE MENJADOR us volem desitjar a totes les famílies que passeu un

ESTIU GENIAL!!!! GRÀCIES PER TOT!!! Llegir més ›

Extraescolars 2018 – 2019

L’AMPA us ofereix una àmplia graella d’activitats fora de l’horari escolar, majoritàriament després de sortir de classe, però també al matí i al migdia.

Les inscripcions es faran al despatx de l’AMPA del 25 de juny al 31 de juliol de 9 a 14:00h. menys els dimecres i el dia 3 de juny, també ho podeu fer per correu a extraescolars@ampapurisalas.cat adjuntant el full de l’ingrés de la matrícula.

Documentació necessària per inscriure’s:

  • Full d’inscripció ( Infantil, primària, música i creativitat )
  • 1 foto de carnet
  • Matrícula 10€ per activitat si la inscripció es fa del 25 al juny al 31 de juliol i de 15€ per activitat si la inscripció es fa al mes setembre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actes de les extraescolars

Durant aquest mes s’han realitzat diferents actes de les activitats extraescolars.

Ritme i moviment: dissabte 2 de juny va ser el torn de Ritme i moviment. Totes les nostres alumnes van fer gaudir als seus familiars amb diferents coreografies que havien preparat al llarg del curs.
L’escenari es va omplir de llums, colors i molta alegria davant les diferents cançons que van anar sonant.
A les nostres petites artistes els ha agradat tant l’escenari, que el pròxim dimarts dia 19 faran una adaptació del festival als avis de la residència Assís de Sant Quirze. Esperem que tinguin el mateix èxit o mes.

Grup musical i instruments: El dissabte 9 de juny els nens i nenes, ens van fer gaudir del seus avanços musicals.

Robòtica: els dies 5 i 12 de juny, els nens i nenes de Robotix I amb el projecte Pol·linització on es treballen diferents conceptes com els terratrèmols, les forces, les flors i la pol·linització i Robotix II amb el projecte Space Set, adaptem el robot per fer diferents reptes relacionats amb l’espai i, d’aquesta manera treballen la robòtica aprenent altres coses pròpies de l’espai com els satèl·lits, informació sobre la lluna, que s’ha fet a l’espai …

Aquí us deixem un recull de fotografies d’aquestes activitats extraescolars Llegir més ›

RECORDATORI – Demà, últim dia per inscriure’s a la cursa de la festa de fi de curs

Corredores! Corredors! us recordem que demà dijous dia 14 de juny de 2018 serà el darrer dia per registrar-vos com a participants a la cursa de la festa de fi de curs.

Aprofitem també per recordar-vos quins son els circuits on es disputaran les curses:

Cursa Petits

Cursa dels Grans

I recordeu que si enguany voleu gaudir de fideuà, heu de passar a comprar els tiquets per avançat al despatx de l’AMPA i demà serà el darrer dia per fer-ho!

 

Dia 16 de juny – Festa de final de curs al Puri

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar tota la informació de la FESTA DE FI DE CURS 2018, que celebrarem el dia 16 de juny.

Aquest any per organitzar millor la venta de tiquets i que no tingueu que fer cua, a partir del dilluns 11 de juny els tiquets els podreu comprar al despatx de l’AMPA de dilluns a dijous de 9.00 a 15.00h i de 16.00 a 18.30h. divendres de 9.00 a 15.00h.

Us hi esperem a tots!!!!

 

 

 

Resultats de l’enquesta de satisfacció

El passat 4 d’abril, la Junta de l’AMPA va fer arribar a tots els membres de l’associació una enquesta per tal de conèixer quines son les inquietuds i valoracions a nivell general dels diferents serveis/departaments de l’AMPA.

94 membres de l’AMPA van aprofitar l’oportunitat per donar la seva opinió i des de la Junta els volem agrair la seva col·laboració.

Respecte als resultats, a nivell global es pot concloure que una majoria molt amplia està contenta amb els serveis que s’ofereixen si bé és cert que tots tenen punts de millora. Però per a més detall a continuació es pot veure el resultat per a cada secció.

 

S’ha pres nota de tots i cadascun dels comentaris que ens heu deixant i ja s’han començat a prendre accions per tal de resoldre-les. D’altra banda, aquelles famílies que heu requerit una resposta personal, si encara no l’heu rebut la rebreu en breu.

Inscripcions obertes per la cursa de fi de curs

Com ja ve essent tradició, un dels esdeveniments de la festa de fi de curs és la cursa a peu que es celebra cada matí. Enguany, com ja sabeu la festa de fi de curs es farà el 16 de juny i si teniu pensat participar a la cursa a peu, ja podeu formalitzar la vostra inscripció a través del següent enllaç: Formulari d’inscripció.

Les inscripcions es tancaran el dijous 14 de juny de 2018.

Us hi esperem!

Últim dia per inscriures al Puri Got Talent

Avui dia 4 de juny és el darrer dia per poder-se inscriure a la tercera edició del Puri Got Talent!

Recordeu que només podeu participar en una actuació.

Si encara no ho heu fet, podeu accedir al següent enllaç per formalitzar la inscripció.

 

Menú de juny


Des del servei de menjador volem informar-vos que ja teniu disponible el menú del menjador de l’escola per al mes de juny, juntament amb el menú complementari per sopar.

Llegir més ›

Top