Canvi d’entrada d’acollida del dia 16/11/2017

Demà, dia 16 de novembre de 2017, es farà la 2ona prova de posada en marxa la caldera.

Per prevenció, demà dia 16 de novembre de 2017, l’acollida del matí es farà al barracó que hi ha al pati. Així doncs aquelles famílies que porteu als fills a acollida demà, caldrà que accediu a l’escola per la porta de Sant Quirze Jardí.

Si heu de posar-vos en contacte amb les monitores podeu fer-ho a través del telèfon: 678 867 749

Disculpeu les molèsties

Jornada de Neteja ALEGRE Serra de Galliners

Convocatòria de vaga 8 de novembre

Amb motiu de la convocatòria de vaga del dia 8 de novembre.

Us informem, que els serveis d’acollida mati, menjador i extraescolars funcionaran amb normalitat.

Fotos d’estudi, per felicitar el Nadal 2017

Benvolgudes famílies,

Quina millor manera de felicitar el Nadal, als familiars, amics i coneguts , que amb una nadala amb les cares d’il·lusió dels vostres fills i filles.

Tal com hem organitzat els darrers anys, el proper divendres 17 de novembre farem la sessió de fotos amb el fotògraf de Sant Quirze, Carles Figuerola, a l’escola. Teniu l’opció de fer-la al migdia o a la tarda.

El preu és de 20€ (cal pagar abans del dia 17) i inclou:

  • 1 fotografia 15 x 20
  • 5 Christmas (postals de Nadal)
  • 1 calendari DinA4

Si esteu interessats, ho podeu fer trucant a l’AMPA 93 721 08 00 o per correu a extraescolars@ampapurisalas.cat , abans del dijous 16 de novembre, indicant curs, nom nen o nena i en quin torn esteu interessats.

  • Els nens i nenes que s’hagin de fer les fotos al migdia, podran portar en una bossa la roba o complements que es vulguin posar per fer-se la foto i una pinta.
  • La sessió de fotos es farà al barracó de l’entrada a l’escola.

Si esteu interessats en més còpies, només cal que una vegada rebut el primer pack, li envieu un correu electrònic al Carles demanant-les (info@bodascf.com).

Etiquetat amb:

Preparem el Carnestoltes

S’acosta ja el final d’any i des de l’AMPA ja hem començat a engegar motors per preparar el tan esperat Carnestoltes.

Però ens falta el més important: Trobar un tema de disfressa. Ens ajudeu?

Necessitem la vostra ajuda per trobar un tema original i divertit però que a la vegada sigui fàcil de fer (a ser possible amb material reciclat) i econòmic.
Sabem que no és fàcil però també sabem que hi ha pares i mares per l’escola amb molta imaginació.

Envieu-nos les vostres propostes a ampa@ampapurisalas.cat, abans del divendres dia 10/11/2017. D’entre totes les propostes rebudes, la comissió triarà aquella proposta que més s’adapti a les premisses que us hem demanat.

Si esteu interessats en formar part de la comissió i encarregar-vos de la organització digueu-ho també en el Mail.

Moltes gràcies.

Nova Junta

Benvolgudes famílies, el passat dia 10 d’octubre de 2017 es va celebrar l’assemblea ordinària. En aquesta, es va dur a terme una renovació i votació/aprovació de la nova junta.

Des d’aquí, en primer lloc, volem agrair tot el temps dedicat i tota la seva feina a les persones que marxen:

  • Andrés López
  • Ingrid Sanz
  • Cristina Robles
  • Montse Sentís

Al mateix temps donem les gràcies i una càlida benvinguda als nous membres de la Junta que ja podeu veure qui son consultant la secció AMPA de la pàgina web.

Al menjador de l’escola hem celebrat la castanyada

Avui al menjador de l’escola, els nens i les nenes han celebrat la festa de la castanyada, el cuiner els ha preparat un menú especial, crema de carbassa, pollastre amb castanyes i profiterols amb xocolata calenta.

Durant l’estona de pati, les monitores del menjador han fet un taller de fantasmes, on els nens i nenes han estat entretinguts fent el taller, i contents perquè s’ho emportaven a casa.

 

Bona castanyada a tothom!!!

Us deixem un petit recull de fotos del migdia.

Etiquetat amb:

Menú de novembre


Des del servei de menjador volem informar-vos que ja teniu disponible el menú del menjador de l’escola per al mes de novembre, juntament amb el menú complementari per sopar.

Llegir més ›

Taller de castanyes

Benvolgudes famílies,
Aquest any novament el Grup d’ Investigació Històrica de St. Quirze (GIHSQ ) realitzarà el tradicional Taller de Castanyes, el qual consistirà en preparar i coure castanyes i moniatos, confeccionar les paperines.

L’activitat està adreçada als més joves. No cal dir que igual que en ocasions anteriors  estarà monitoritzada per adults membres del grup, essent  la finalitat exclusivament didàctica, divulgativa i lúdica, amb l’ objectiu que els nens i nenes coneguin i participin de la tradició d’ aquesta època de l’any i  passin una enriquidora estona educativa i de lleure .

El Taller es farà dimecres 1 de Novembre a les 12 del matí a la Rambla Lluís Companys prop de l’entrada del Parc de les Morisques.
Sense res més que convidar-los a participar amb  els seus fills/es.  Rebin una cordial salutació.

Xavier Zambudio
President del GIHSQ

 

Agenda – Nova secció al web

El passat cap de setmana, vam estrenar una nova secció al web de l’AMPA. Aquesta nova secció l’hem anomenat: Agenda. Aquesta nova secció la trobareu al final de tot del menú. Podeu veure la seva localització a la següent imatge.

En aquesta secció i trobareu, de moment, l’agenda referent a les reunions mensuals de la Junta de l’AMPA perquè qui ho vulgui pugui assistir-hi.

Recordar però que en aquestes reunions, els socis de l’AMPA que hi assisteixin i no siguin membres de la Junta, tenen veu però no tenen vot.

Esperem que us sigui d’utilitat.

Top