El Puri s’emporta el segon premi a la millor comparsa!

Benvolgudes famílies,

Com molts de vosaltres ja sabeu (i heu vist, perquè molts estàveu entre el públic aplaudint-nos), aquest cap de setmana l’AMPA de la nostra escola ha participat a la Rua de Carnestoltes.

Dissabte pares i mares del Puri juntament amb les alumnes i pares de les Escoles de Dansa Mònica Escribà vam participar al poble amb una comparsa formada per més de 100 persones. Des d’aquí volem felicitar-los a tots, grans i petits per l’esforç, el treball, la constància i sobretot les ganes de passar-ho bé.


Diumenge vam ser els pares del Puri els que ens vam unir a la comparsa de les Escoles de Dansa Mònica Escribà, i aquí sí que tots els esforços es van veure recompensats ja que el jurat ens va donar un merescut SEGON PREMI A LA MILLOR COMPARSA. I contant que a Sabadell competíem amb un total de 48 comparses

Doncs, encara no ens ho creiem!!!!!

Des d’aquí volem agrair a BDB LORENTE (per la seva paciència), a JARDINERIA ROSSELL, a CAFÈS PONT, PINTURES LA MODERNA i LA CAIXA (per haver “ensucrat” la nostra Rua), a la directora i la coordinadora de l’AMPA per la seva ajuda. A l’OAR GRACIA, CHESCO NAVARRO i AGRUPACIÓN FOLKLÒRICA DE MÚRCIA (perquè gràcies a ells ens vam fer sentir ben fort). A la nostra escola PURIFICACIÓ SALAS pel recolzament…

I molt especialment a la Mònica Escribà, a les seves alumnes grans i petites (moltes d’elles alumnes també del Puri) i a totes les famílies per tantes hores de dedicació.

I com no, a la comissió de Carnestoltes. Veure que allò que s’havia plasmat en un paper es feia realitat sobre 110 persones no té preu. Han sigut dies de molta feina, però també de molta diversió i emocions vàries. Això val més que qualsevol premi: GRACIES!!!

I dit toooooooooooooot això, us deixem un recull de fotografies (tant pels que ho heu vist com pels que no). A veure si l’any que ve arribem a 200!!!!!!

COMISSIÓ DE FESTES