Casal de setmana santa 2016 pels alumnes de tot el poble

circEnguany des de l’AMPA de l’escola Purifació Salas Xandri, juntament amb les AMPAs de les escoles 11 de setembre, Lola Anglada, Taula Rodona i El Turonet organitzen el casal de setmana Santa 2016 adreçat a tots els nens i nenes del poble.

El casal començarà el 21 de març i finalitzarà el 24 de març. Ambdós inclosos.

El casal d’enguany girarà al voltant del “Circ” i comptarà amb activitats pensades per a cada cicle.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 7 de març i fins al dia 11 del mateix a través de la bústia de correu electrònic extraescolars@ampapurisalas.cat, o bé al despatx de l’AMPA del Purificació Salas. L’horari d’atenció és de 9:00h a 15:00h i de 16:30h a 18:00h.

Documentació que cal aportar per a realitzar la inscripció:

  • Full d’inscripció
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Fotocopia de les vacunes
  • Una fotografia tipus carnet

info