Colònies d’estiu 2017

 

Casa de colònies  Masia Dorada  de  Rosa dels Vents.
Al municipi de Salou, a la comarca del Tarragonès, hi trobem la casa de colònies Masia Dorada, una finca envoltada d’oliveres i de terres de conreu.

Dates de les  colònies

Del 10 al 12 de juliol: nens i nenes des de P3 fins a 1r de primària
Del 10 al 14 de juliol: nens i nenes des de  1r de primària fins a 1r d’ESO

 

  • Bungalous de 8 places amb lliteres i banys col·lectius.
  • Gran sala de jocs: sala d’activitats utilitzada per a l’activitat de la fira xinesa a la primavera i com a sala –    polivalent a l’estiu
  •  Zona de tipis – (plaça exterior 
  • Piscina
  •  Camp de futbol i de voleibol

Presentació
Els programes de colònies d’estiu de Rosa dels Vents han estat dissenyats amb el propòsit que nens/es i joves puguin gaudir d’una estada on combinaran les activitats de caire lúdic com ara excursions, activitats culturals i esportives, jocs i moltes altres alternatives que no realitzen habitualment, amb les tasques pròpies quotidianes. El nostre servei d’atenció 24 hores permet prioritzar sempre i per davant de tot la seguretat i l’educació en valors.

Al voltant d’un eix d’animació adequat a les edats i present al llarg de tota l’estada, us oferim un programa interdisciplinari per tal que els vostres nens/es i/o joves gaudeixin d’una manera diferent d’uns dies d’estiu, aprenent a la vegada a relacionar-se, a compartir i a conviure amb un gran grup format pels seus companys/es i monitors/es responsables així com tot el personal de la casa de colònies.

En definitiva, unes colònies de qualitat per passar-ho genial!

Activitats

A continuació us adjuntem les activitats del programa base de 5 dies que ens proposem per a les  Colònies d’Estiu. Tanmateix, una vegada tinguem els total de infants inscrits podrem adaptar les activitats a les nostres necessitats i preferències, és a dir, fer la nostra estada a mida!

Programa 2017 – COMBINA a Masia Dorada


Els monitors/es de Rosa Dels Vents

A les estades de colònies d’estiu de Rosa dels Vents hi ha un monitor/a per cada grup de 10 nens/es i/o joves i cada un es responsabilitza del mateix grup al llarg de tota l’estada.

L’equip de monitors/es vetllarà en tot moment per la seguretat i la diversió de cada un dels vostres nens/es i/o joves, actuant com a animador/a i responsable des de la recepció del grup fins al seu comiat.

La tutela dels nostres monitors/es amb cada grup és de 24 hores consecutives i per poder oferir aquest servei amb garanties, és imprescindible que els monitors/es coneguin la casuística concreta de cada un dels nens/es i/o joves que tindran sota la seva responsabilitat i especialment, d’aquells que requereixin d’una atenció específica.

Les nostres Colònies d’Estiu estan subjectes al Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (DOGC núm.3902 – 11/06/2003) i compleixen amb la normativa descrita, tant pel que fa a l’equip de dirigents i personal responsable de l’activitat com a les assegurances i la notificació de la vostra estada a la Secretaria General de Joventut.

El preu

5 dies / 4 nits = 280 €
3 dies / 2 nits = 185 €

Anada i tornada en autocar inclosa

Mínim de 40 alumnes entre els dos torns.

El preu de la proposta que us presentem inclou:

♦ Pensió completa (dormir, esmorzar, dinar, berenar i sopar) dels dies acordats. El menjar de les nostres cases de colònies és de cuina casolana i es realitza a les mateixes instal·lacions del centre. Els dies d’excursió l’àpat corresponent serà un picnic.

♦ 1 monitor/a per cada 10 nens/es les 24 hores del dia i 2 monitors/es de l’AMPA que seran els que acompanyaran al grup durant tota l’estada.

♦ Realització de les activitats del programa descrites a l’apartat corresponent d’aquesta proposta. Qualsevol cost addicional o material necessari per al desenvolupament de les activitats del programa van a càrrec de Rosa dels Vents, sempre que no s’especifiqui el contrari.

♦ Assegurances de responsabilitat civil i d’accidents

Reunió informativa

17 de març a les 17:00h. al menjador de l’escola

Hi ha 40 places, reserva la teva!

Com fer la reserva a les colònies

Per  fer la reserva s’haurà de fer un ingrés a la Caixa, abans del 18 de maig,  al núm. de compte ES09-2100-6067-2602-0000-1082 indicant la referencia colònies d’estiu 2017 i el nom i cognoms del nen/a.

Colònies de 3 dies: 60€                    Colònies de 5 dies: 100€

Una vegada fet l’ingrés s’haurà d’entregar a l’AMPA el comprovant de l’ingrés, junt amb el full d’inscripció,  pot ser presencialment al despatx de l’AMPA o per correu a extraescolars@ampapurisalas.cat

*Al mes de maig es girarà un rebut, per la resta de l’import

Descarregar full d’inscripció i recomanacions per fer la motxilla.

*Si no sou d’aquesta escola, ens haureu de facilitar el núm, de compte on vulgueu  que us passem els rebuts següents i també un telèfon de contacte.

Important!  Per poder assistir a les colònies és imprescindible haver fet els 2 pagaments (total de l’import). Només es tornarà l’import o part de l’import en cas de malaltia (amb justificant mèdic) o situació greu o imprevist.

La casa de colònies: com arribar-hi