Vota per la proposta de la teva escola

presparvotarnf

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està duent a terme un procés de participació ciutadana al municipi: els pressupostos participatius. Aquest procés permet a la ciutadania influir o decidir directament sobre els pressupostos per al 2018, per un total de 200.000€.

L’AMPA de l’escola ha presentat un projecte de retirada i substitució dels plataners de l’entorn de l’escola ja que la floració dels plataners habitualment provoca reaccions al·lèrgiques i, en ocasions, els i les estudiants del Purificació Salas no poden sortir al pati. Aquest projecte proposa canviar els plataners per un altre tipus d’arbre.

Aquest projecte ha estat acceptat en el procés i ara seran els ciutadans qui decideixin quin projecte o projectes es duran a terme. Per aquest motiu necessitem que tots els pares i mares doneu el vostre vot al projecte.

La fase de votacions estarà disponible del 19 de setembre al 3 d’octubre, dins dels espais següents:

Requisits per votar

  • Estar empadronat a Sant Quirze del Vallès (cens tancat a 1 de setembre).
  • Tenir 16 anys o més abans del 1 de setembre de 2017.

Ajudeu-nos a aconseguir-ho!!!