Extraescolar de robòtica

Preparats, llestos, ja!

El grup de nens i nenes de 2n any de robòtica, es preparen per participar el dia 24 de febrer, per primera vegada a First Lego League Junior al Cosmocaixa amb Inventem Play&lear  l’empressa que ens fa robòtica a les extraescolars.

Els participants per grups, han muntat diferents maquetes amb elements i motors LEGO.

Aquesta temporada el tema ha estat el programa Aqua adventure, que ha estat el fil conductor per motivar la creativitat, la investigació, la imaginació i sobre tot el treball en equip dels nens i nenes, on han hagut de buscar solucions de com trobar l’aigua, transportar-la i com utilitzar-la.

Per al repte han de construir:

  • Una maqueta LEGO Wedo.
  • Un pòster il·lustratiu.

I com a mostra de tot del que tenen preparat, us deixem unes imatges perquè pugueu veure el seu treball.
Per més informació d’aquesta activitat connecteu-vos a firstlegoleague.