Informació d’alt interès per als membres de l’AMPA

Benvolgudes famílies, avui us volem parlar d’una nova acció que es durà a terme des de la l’AMPA. En la darrera reunió de la junta es va decidir que mensualment, us farem arribar l’enllaç i els titulars del butlletí: “Família i escola”, publicat pel departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquest butlletí hi podreu trobar informació molt interessant que de ben segur us serà útil durant la vida escolar dels vostres fills i filles. Com a mostra només cal veure els temes que es tracten al darrer butlletí:

Mensualment doncs us anirem recordant els temes que s’hi tracten així com un enllaç perquè pugueu accedir-hi ràpidament.

Us recordem també que si voleu us podeu subscriure directament al butlletí per tal de rebre el butlletí al vostre correu electrònic.