Tradicional Rua de Carnestoltes

Benvolgudes famílies,

El passat dissabte es va celebrar al poble la tradicional Rua de Carnestoltes on van participar nombroses famílies de l’escola.

El tema escollit aquest any va ser els gnomos de jardí, inspirats en la pel.lícula Gnomeo i Julieta. Tots els participants amb els seus vestits blaus i vermells i la nostra carrossa van delitar al públic amb una desfilada molt divertida.

Des d’aquí volem agrair a la comissió de pares i mares la seva gran tasca perquè aquest carnestoltes fos un èxit. Gràcies per tantes hores invertides fent la decoració, els tutorials, preparant tantes i tantes coses…

Gràcies a BDB LORENTE per la seva sempre desinteressada col·laboració. A AUTOCARS IGLESIAS per deixar-nos un lloc on treballar. A la gent de la parada per tanta feina feta…

I… a tots els pares i mares que veu sortir al carrer a animar-nos tot i el fred que feia.