Èxit de participació a la conferència: “Assetjament escolar: Prevenció des de casa, el primer pas per evitar-ho”

L’ escola de mares i pares va donar el seu tret de sortida a una sèrie de xerrades i tallers que es faran fins a final de curs. La primera xerrada es va fer el passat divendres dia 6 d’abril i en aquesta el ponent Josep Brao Fernández va donar eines a tots els assistents per què a casa puguem prevenir i també detectar a temps si el nostre fill és un assetjador o està essent assetjat.

La conferència va tenir una gran assistència i va permetre als assistents tant aprendre del ponent com debatre i parlar sobre diferents temes relacionats amb l’assetjament que els preocupaven.

Durant la xerrada es van projectar dos vídeos que podeu veure a continuació. El primer ens exemplifica un cas d’assetjament escolar i els possibles motius pels quals una persona assetja a altres.

Al segon, podem veure una de les causes per les quals una persona pot convertir-se fàcilment en un blanc per l’assetjador, la nostra autoestima.

Us recordem, que al Butlletí família escola de la Generalitat de Catalunya, mensualment podreu trobar-hi molts recursos que us seran de molta ajuda per una infinitat de temes relacionats amb els fills, l’escola i les famílies.