Enquesta – La Junta vol conèixer les vostres inquietuds i neguits

Benvolgudes famílies,

amb l’ànim de fer que tots els serveis que ofereix l’AMPA siguin cada dia millors hem creat una enquesta. Amb aquesta enquesta la Junta de l’AMPA té com a objectiu conèixer les vostres inquietuds i neguits respecte a tots els serveis que us oferim.

L’enquesta és anònima i només si desitgeu una resposta personal, haureu d’introduir les vostres dades de contacte.

Per omplir-la només cal que cliqueu al següent enllaç i respongueu: Accés a l’enquesta de satisfacció

Per a la Junta de l’AMPA és molt important que tothom respongui l’enquesta ja que només així podrem conèixer la realitat. Així doncs us animem a omplir-la i a encoratjar a la resta de persones de l’AMPA a fer-ho.

S’acceptaran respostes fins al dia 18 d’abril de 2018.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.