Súpernit a la Biblioteca!

La Biblioteca de Sant Quirze participa el proper 25 de maig a la Súpernit a les biblioteques. Es tracta d’una activitat que organitza el Club Súper 3 i el Departament de Cultura de la Generalitat a un total de 280 biblioteques de tot Catalunya. L’objectiu és promoure la lectura entre el públic infantil.

Quina aventura viureu?

El malvat senyor Pla ha deixat la Matoll i la Nenúfar de la família del Súper3 tancades dins la Súperbiblioteca, però els infants el poden ajudar a escapar, resolent enigmes i obtenint els dos darrers números de l’encadenat que els lliga a la súperbiblioteca.

Podeu conèixer tots els detalls de la història en aquest enllaç.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament. L’activitat és gratuïta i només caldrà presentar-se amb un adult el dia de l’activitat, divendres 25, a la porta de la Biblioteca.

 

Contacte:

Biblioteca Sant Quirze

c/ Eduard Toldrà s/n

Tel. 93 721 95 47

b.st.quirzev@diba.cat