Resultats de l’enquesta de satisfacció

El passat 4 d’abril, la Junta de l’AMPA va fer arribar a tots els membres de l’associació una enquesta per tal de conèixer quines son les inquietuds i valoracions a nivell general dels diferents serveis/departaments de l’AMPA.

94 membres de l’AMPA van aprofitar l’oportunitat per donar la seva opinió i des de la Junta els volem agrair la seva col·laboració.

Respecte als resultats, a nivell global es pot concloure que una majoria molt amplia està contenta amb els serveis que s’ofereixen si bé és cert que tots tenen punts de millora. Però per a més detall a continuació es pot veure el resultat per a cada secció.

 

S’ha pres nota de tots i cadascun dels comentaris que ens heu deixant i ja s’han començat a prendre accions per tal de resoldre-les. D’altra banda, aquelles famílies que heu requerit una resposta personal, si encara no l’heu rebut la rebreu en breu.