Actes de les extraescolars

Durant aquest mes s’han realitzat diferents actes de les activitats extraescolars.

Ritme i moviment: dissabte 2 de juny va ser el torn de Ritme i moviment. Totes les nostres alumnes van fer gaudir als seus familiars amb diferents coreografies que havien preparat al llarg del curs.
L’escenari es va omplir de llums, colors i molta alegria davant les diferents cançons que van anar sonant.
A les nostres petites artistes els ha agradat tant l’escenari, que el pròxim dimarts dia 19 faran una adaptació del festival als avis de la residència Assís de Sant Quirze. Esperem que tinguin el mateix èxit o mes.

Grup musical i instruments: El dissabte 9 de juny els nens i nenes, ens van fer gaudir del seus avanços musicals.

Robòtica: els dies 5 i 12 de juny, els nens i nenes de Robotix I amb el projecte Pol·linització on es treballen diferents conceptes com els terratrèmols, les forces, les flors i la pol·linització i Robotix II amb el projecte Space Set, adaptem el robot per fer diferents reptes relacionats amb l’espai i, d’aquesta manera treballen la robòtica aprenent altres coses pròpies de l’espai com els satèl·lits, informació sobre la lluna, que s’ha fet a l’espai …

Aquí us deixem un recull de fotografies d’aquestes activitats extraescolars