Treballem junts per la convivència

Benvolgudes famílies

A les reunions de famílies d’inici de curs us vam informar d’una iniciativa global organitzada per l’AFA i l’escola que pretén donar una resposta oberta a tota la comunitat, responent així a la necessitat actual de conèixer el fenomen Bullying.

És un projecte que volem treballar de manera conjunta a les aules i amb vosaltres, com a part important i imprescindible, per a aconseguir l’èxit desitjat.

La Comissió de Convivència del Consell Escolar ha organitzat uns tallers per a les famílies, amb una durada d’ 1,5 h o 2 h cada un i anirà a càrrec del psicòleg, el senyor Josep Braó (psicòleg que presta servei al nostre centre).

Calendari de sessions

  • Cal inscripció prèvia del 16 al 25 de gener mitjançant el correu a  ampa@ampapurisalas.cat posant que esteu interessat a fer les 3 sessions del taller i en el cas que necessiteu el servei de canguratge, també ho haureu de posar.
  • Nombre de places, màxim 60 es farà d’acord amb l’ordre d’arribada.