Taller: Emocions en familia

 

La Diputació de Barcelona juntament amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ofereixen el taller “Emocions en família”.

 

Adreçat: famílies amb fills d’entre 6 i 16 anys
Dia: 20 de febrer
Lloc: Sala d’actes del Centre Cívic de la Masia de Can Feliu
Horari:  de 19.00 a 21.00 h.
Màxim de participants: 30

Descripció de l’activitat: Es treballa sobre l’educació emocional en entorns familiars, on conviuen infants. Es posa focus en dotar a les famílies d’eines i tècniques bàsiques de gestió de les emocions. Es donarà a conèixer conceptes bàsics de l’educació emocional i el paper de les emocions en la construcció de la personalitat, la gestió dels conflictes i l’apoderament de les persones. Els relats i experiències dels participants, les dinàmiques en cada sessió i el treball entre sessió i sessió s’acompanyen amb la integració dels conceptes apresos.

Inscripció: Les persones que vulgui fer la inscripció podeu enviar un correu a: nuria.ruestes@santquirzevalles.cat indicant la quantitat de membres que assistiran i si necessitareu el servei de canguratge i l’edat dels infants.