Nou projecte al menjador de l’escola

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA s’engega un nou projecte al Servei de menjador.

Farem un període de prova durant aquest tercer trimestre i pel curs vinent incorporarem altres cursos progressivament. Els nens i nenes de 1r seran els primers a portar a terme aquest projecte, RENTAR DENTS.

Donada la importància de tenir una higiene buco-dental adequada es proposa que acabats de dinar es rentin les dents, la seva monitora anirà a l’aula a agafar el material necessari i aniran al lavabo per procedir a l’activitat.

L’AMPA proporcionarà a tots/es els/les alumnes de 1r, 2n i 3r el material necessari, raspall de dents, pasta i got, les famílies no us heu de fer càrrec de res durant aquest trimestre.

La intenció és que al primer trimestre del proper curs es rentin les dents 1r, 2n i 3r. Els alumnes de 4rt, 5è i 6è poden iniciar el projecte aquest curs, però han de portar els seus estris (estoig, raspall i pasta).

Aquest projecte començarà el dimarts 14 de maig, la Carola Dinarès higienista de la clínica dental Dr Salart dental, ha vingut a l’aula per explicar als alumnes de 1r la importància de rentar-se les dents i per ensenyar com han de fer un correcte raspallat i hem fet una prova que ha estat tot un èxit!!

Aquest curs el projecte només es fa a 1r.

A continuació us deixem un recull de fotos d’aquest matí.