Servei de menjador

Servei de menjador

Des del servei de menjador volem felicitar als alumnes de 1r perquè ha començat a rentar-se les dents després de dinar i ho fan super bé. Després de l’emoció dels primers dies, ara ja van agafant l’hàbit i estan més tranquils i per tant ho fan molt millor. Felicitem a l’Ana Maria, la monitora perquè hi dedica molt carinyo i interès a aquest projecte i part del bon funcionament és gràcies a ella.

A continuació us adjuntem unes quantes fotos de diferents tallers que fem durant l’estona de lleure del migdia. EI està fent polseres, CI i CM decoren el menjador i fan tallers del menú cultural i els més grans han fet costura i més polseres.

A més al pati fem jocs dirigits, futbol, rocòdrom, ping pong, ioga…

Gràcies a tots i totes les alumnes per participar tan activament de totes les propostes.

Restem a la disposició de les famílies.

Ben cordialment

AMPA Purificació Salas Xandri