Inici de les activitats extraescolars

Us recordem que la setmana vinent, comencen les activitats extraescolars a partir del dimarts  1 d’octubre.

Per tal de garantir un bon funcionament del servei, cal que les famílies tingueu en compte tot el que us detallem a continuació.

Calendari:

Les activitats extraescolars comencen el dia 1 d’octubre i finalitzaran, l’última setmana de maig.

Entrades i sortides:

Els nens/es que no siguin de l’escola i els de l’institut hauran d’entrar per l’Avinguda Arraona i dirigir-se a la conserge.Els que són de l’escola, els monitors/es d’infantil P3, P4, P5, 1r i 2n els aniran a recollir a la classe, de 3r a 6è els monitors/es els esperaran al vestíbul de l’escola.

La sortida dels nens/es de les extraescolars serà per la porta de Sant Quirze Jardí, menys l’activitat d’handbol que sortiran pel gimnàs a les 18:15h.

Preguem als pares i mares que siguin puntuals a l’hora de recollir als nens i nenes, en el cas que tingueu algun imprevist, truqueu al 93 721 30 17 – 93721 08 00

En el cas que hàgiu de venir abans d’hora a recollir als vostres fills, ho haureu de fer per l’Avinguda Arraona, la conserge, us atendrà.

Què han de portar els nens/es

Berenar: durant el primer quart d’hora de l’activitat, els alumnes berenen amb el monitor/a que porta l’activitat, per això cal portar quan fan extraescolars, un petit berenar o un suc.

Activitats esportives: roba d’esport i sabatilles esportives.

Futbol: Per als que fan futbol i partits els dissabtes l’equip de roba serà el mateix que porten a l’escola per fer esport, si necessiteu, el podreu demanar al despatx de l’AMPA.

Natació: Banyador d’una peça, tovallola o barnús, xancletes, casquet de bany, motxilla per penjar a l’esquena (no rodetes) i tot el que portin marcat amb el seu nom, imprescindible portar un xandall esportiu.

A les altres activitats, si han de portar alguna cosa especial, el primer dia els monitors/es ja els hi diran.

Per fer consultes o comunicar incidències de qualsevol activitat envieu un correu a extraescolars@ampapurisalas.cat

Durant el primer trimestre, es faran tastets de les activitats, per si algun nen/a vol provar.

  • Demà dia 26 de setembre, es farà tastet d’escacs a les 14.30 h. Qui vulgui provar ho podrà fer avisant al monitor del menjador o enviant un correu a extraescolars@ampapurisalas.cat.
    Ja us anirem informant, de les activitats que farem tastet.

Aquí trobareu les activitats extraescolars, que finalment es portaran a terme:

Activitats P3, P4 i P5

Activitats de 1r a 6è