Taller de castanyes

Considerades mares i pares;

Un dels objectius d´ El Grup d’investigació Històrica de Sant Quirze (GIHSQ), és fomentar les tradicions populars del nostre municipi, és per això que aquest any, novament, el divendres dia 1 de novembre, a partir de les 11 del matí a la Rambla Lluís Companys, davant del Parc de les Morisques, realitzarem el tradicional Taller de Castanyes que consistirà a preparar i coure castanyes, moniatos.

L’activitat està adreçada als més joves. No cal dir que igual que en ocasions anteriors estarà monitoritzada per adults membres del grup, essent la nostra finalitat exclusivament educativa, divulgativa i lúdica, amb l’objectiu que els nens i nenes participin de la festa i passin una estona de lleure.
Sense res més convidar-vos a participar-hi

Rebeu una cordial salutació

Xavier Zambudio
President del GIHSQ