Serveis i activitats de l’AMPA

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, desitgem que tots estigueu bé i enviem molts ànims a totes aquelles famílies que tinguin familiars o coneguts afectats per el COVID-19.

L’AMPA, el passat dia 12 de març de 2020, en estricte compliment de les mesures que es varen acordar en l’Estat d’Alerta, va procedir a la suspensió de totes les activitats i serveis oferts a les famílies.

Degut a la pròrroga decretada del confinament de la població, i en concret del tancament de les escoles, i sense que de moment es pugui tenir coneixement de quan podrem iniciar de nou totes les activitats, informem a totes les famílies que durant el període que duri aquesta situació no es giraran els rebuts de totes aquelles activitats que efectivament no es poden realitzar.

Per tant, us detallem a continuació com es regularitzaran les quanties per a cada un dels serveis:

– Servei de menjador:
El mes de març es va cobrar sencer però es retornarà l’import corresponent als dies en que no hi ha hagut servei en el primer mes de tornada a l’activitat, i en qualsevol cas, sempre abans de la finalització d’aquest curs escolar.
Durant el mes d’abril no es girarà cap rebut.

– Activitats extraescolars:

• Música i Anglès: el mes de març s’han seguit fent classes a distància. Agrairíem que les famílies que no vulguin seguir amb aquesta activitat durant el mes d’abril ho comuniquin en la major diligència.

• Resta d’activitats: quan es reiniciïn, en el 1r rebut es descomptarà la meitat del mes de març.

• Acollida matinal: A principis d’abril, cobrarem la part proporcional del mes de març.

Degut a que les mesures de l’Estat d’Alerta no tenen data límit i que entenem que a aquesta situació excepcional d’alarma sanitària s’ha d’afegir el neguit de moltes famílies per les conseqüències econòmiques que comportarà per tots, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte i us tindrem informats actualitzant qualsevol canvi a través del nostres canals de comunicació, desitjant que aviat es pugui recuperar la normalitat.

Per últim, informar-vos que davant aquesta situació d’emergència no ens ha quedat cap altre alternativa que la de presentar un ERTO que afecta a tota la plantilla i la durada estarà vinculada al manteniment de l’estat de confinament. Som conscients de l’impacte personal d’aquesta mesura, però sense activitats no tenim ingressos i no podem acometre pagaments de nòmines.

Hem d’agrair la col·laboració, comprensió i actitut de tota la plantilla en moments tan difícils.

Ens en sortirem. Entre tant intentem protegir la nostre salut i la de les nostres famílies.

Junta PuriSalas