Anul·lat el Casal d’estiu 2020

Benvolgudes famílies,

Us informem que a causa del baix volum d’inscripcions, en veiem obligats a anul·lar el casal del Puri.

Per part de la comissió de les extraescolars, es va fer el sondeig per veure quantes famílies estaven interessades a què es fes el casal hi ha posterior, es va decidir tirar-ho endavant, però deguts a les circumstàncies que estem patint, suposem que les famílies s’ho han repensat i no s’han apuntat els suficients infants per fer-lo.

Ens hem informat i a l’escola 11 de Setembre i al Lola Anglada tenen places pel casal, us adjuntem l’enllaç per si esteu interessats.

Agraïm tota la confiança de les famílies que van fer la inscripció i van apuntar als seus fills/es al nostre casal, esperem que el curs vinent la situació hagi millorat i puguem gaudir del nostre casal com sempre.

Una braçada

Comissió del Casal

AMPA Purificació Salas