Aquest Nadal felicita amb una foto

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dimarts 17 de novembre, tornem a organitzar una sessió fotogràfica nadalenca per aquelles famílies que ho desitgin, igual que l’any passat, la sessió la farà el fotògraf de Sant Quirze en Carles Figuerola.

Aquest any a causa de la situació que estem patint, l’escenari per a fer el reportatge serà a l’exterior amb ambientació nadalenca. En el cas de pluja ho ajornaríem uns dies i us tornaríem a dir quin dia es fa.

Teniu dues opcions per fer el reportatge de les fotos:

• Al migdia i nosaltres ens encarreguem de portar als nens/es. Els nens i nenes que s’hagin de fer les fotos al migdia, podran portar en una bossa la roba o complements que es vulguin posar per fer-se la foto i una pinta.

• A la tarda, quan surtin els nens/es de l’escola i us encarregueu vosaltres de portar-los, per la porta de la Ronda Araona i sortida per la rampa del pati.

Si esteu interessats en la sessió fotogràfica, us podeu inscriure omplint el formulari abans de l’11 de novembre o trucant a l’AMPA 93 721 28 63.

El preu del reportatge es de 25€ el pac

Podeu fer el pagament en efectiu o targeta al despatx de l’AMPA o un ingrés al compte de l’AMPA, indicant com a referència nom i cognoms del  vostre fill/a al nº de compte  ES09 2100 6067 2602 0000 1082

Les fotografies les podreu recollir al despatx de  l’AMPA a partir del dia 10 de desembre.

En el cas que estigueu interessats a fer més còpies del reportatge, les podeu demanar per correu electrònic al Carles info@bodascf.com.