Servei de menjador

Benvolgudes famílies,

Des del servei de menjador us volem informar que estem portant a terme l’elaboració de menús.

Seguint les recomanacions de la nova guia “L’alimentació saludable a l’etapa escolar” i les pautes nutricionals que marca la generalitat, s’augmenta el consum de verdures, hortalisses i llegums, l’ aportació de menjar cru cada dia (amanides i /o fruita), i reducció de carns vermelles i processats.

Cada setmana es dona de primer pasta, arròs, llegum i verdura, de segon plat un peix, un ou, un o dos de pollastre, un porc o vedella, un cuinat al forn, un a la planxa, un arrebossat, estofat amb hortalisses, un cuinat amb suquet…i cada dia hi ha fruita fresca, poma, plàtan i del temps, com la mandarina, la taronja, o el meló, la síndria.. depèn de la temporada, i els dijous sempre hi ha iogurt com ja veníem fent fins ara. També hi ha menús de temporada, més amanides de primer plat ala primavera i mes sopes i cremes a la tardo i hivern.

Com  actuacions de millora que portem a terme des de el nostre servei, cada dijous donem pa integral i reduïm el consum de congelats per frescos, a més s’incorpora un cop cada dues setmanes un segon plat de llegum per a reduir el consum de carn i peix.

Es fan menús especials per la Castanyada, Nadal, Setmana Santa, Sant Jordi i fi de curs que el menú el trien els i les alumnes de 6è el que volem dinar per acomiadar-se del menjador.

Enguany tornarem a fer els menús culturals que tenen molt èxit.

Durant l’estona de lleure cada monitor/a farà tallers  i jocs amb els seus alumnes.

APLIQUEM ELS CRITERIS I PROTOCOLS DE COVID DE L’ESCOLA I FEM SERVIR ELS MATEIXOS ESPAIS D’ESBARJO, LAVABOS.

NOVETAT

EN CAS DE CONFINAMENT PER LA COVID 19 I/O FALTA D’ASSISTÈNCIA S’OFERIRÀ SERVEI DE CÀTERING

• L’AMPA facilitarà el menú per emportar que constarà de 1r plat, 2n plat i postres, envasat en tapers d’un sols ús (es recomana portar una bossa pel seu transport).

• La família de l’alumne/a ha de recollir al centre el menú per emportar.

La família interessada en recollir el menú, ha d’AVISAR ABANS DE LES 10 H. del mateix dia a:

 telèfon AMPA: 93 721 28 63

 telèfon escola: 93 721 30 17  Correu: ampa@ampapurisalas.cat

o HORA DE RECOLLIDA: 12 hores a 12’15 hores.

o Entrada:  per la ronda Arraona, s’entregarà per la porta del darrera la cuina (cantonada amb el despatx de l’AMPA).

• En el cas que la família no pugui desplaçar-se a buscar els menús, podrà autoritzar altres persones per recollir-lo en nom seu, mitjançant el document d’autorització corresponent, degudament signat.

• UNA VEGADA EL MENJAR ESTIGUI EN PODER DE LES FAMILIES ÉS LA SEVA RESPONSABILITAT MANTENIR-LO EN BONES CONDICIONS DE CONSERVACIÓ I MENJAR-LO ABANS DE DUES HORES O REFRIGERAR-LO

Salutacions cordials
AMPA Purificació Salas i Xandri