L’AMPA va començar fa anys la socialització dels llibres de text. Però des de fa uns cursos, el model d’estudi ha canviat, es va començar a P3 a no utilitzar llibres, després va ser tot el Cicle d’Educació Infantil.

A Cicle Inicial, sempre han estat els llibres fungibles, però d’això ja fa tres cursos, la socialització es va decidir començar-la a 3r.

Enguany, l’escola està canviant el model de llibres. Si teniu la llista de llibres de cada curs (la podeu trobar al web de l’escola), veureu que hi ha matèries que es treballaran amb fitxes.

Tots aquests canvis han portat a l’AMPA a replantejar-se el projecte de socialització. De manera que a partir d’aquest curs, els alumnes de 3r que havien de socialitzar, ja no ho faran.

Mantindrem la quota de socialització als cursos que actualment començaran 4t, 5è i 6è, tot i que tindran quaderns de treball a algunes matèries.
Així, cada curs anirem escurçant el projecte, fins a tancar-lo.

Ens sap greu haver de prendre aquesta decisió, però estem segurs/es que sabreu entendre que els canvis no depenen de nosaltres, i que el món de l’ensenyament està evolucionant cap a noves formes d’aprenentatge.

Atentament,
AMPA Purificació Salas